Gå til hovedindhold

Fjernvarme - intelligent vedligehold

Identificer ændringer i data fra dine maskiner

 

Vores software produkt DetectIT giver dig automatisk dataanalyse og realtidsovervågning ved hjælp af velkendt sensordata og Machine Learning.
Når softwaren har adgang til de ønskede og valgte sensordata, kan den lære din maskine at kende. Når DetectIT ser, at tingene ændrer sig, får du besked. Du kan nu gribe ind og undersøge fejlen og f.eks. reparere skaden.


Et eksempel:


Halmtransportsystem


Når halm sendes fra opbevaring til forbrænding, flyttes halmballerne på et transportbånd. Dette bånd bevæger sig i en indstillet cyklus. En registrering af den brugte tid på transport fra A til B vil afsløre gradvise ændringer i transportprocessen.

 

Intelligent tilstandsbaseret vedligehold

Den dygtige maskinmester eller tekniker, som går rundt og ”lytter” på lejerne, og kender lyden af maskinen, har vi automatiseret med DetectIT. Dermed er det ikke længere nødvendigt at skifte komponenter ud før de viser tegn på nedbrud. Afløseren for timebaseret vedligehold er den intelligente tilstandsbaserede vedligehold.


Der er et kæmpe spild i maskindele, som udskiftes selvom de intet fejler. I mange virksomheder skiftes kritiske komponenter ud efter intervaller som producenten anviser. Her er der ofte tale om intervaller, hvor under 10% af komponenterne har fejlet. Det næste problem er, at efter udskiftningen, så fejler op til 27% af de nye komponenter pga. fejlmontage (kilde ABB).

 

 
Tøv ikke med at kontakte os. Vi kan hjælpe fjernvarmeselskaberne med vores løsninger.

 

Billede
Straw transport system

Vi bruger KUN cookies der understøtter brugeroplevelsen på hjemmesiden.

Vi bruger IKKE cookies til at reklamere eller spore brugernes aktivitet.