Gå til hovedindhold

Maskinindustri

Let integrerbar Machine Learning til maskinindustrien

I mere end et årti har Cedas arbejdet med maskinindustrien for at levere automatiseringsløsninger baseret på PLC og Machine Learning. I Industri 4.0-æraen tilbyder vi nu en softwarepakke til maskinindustrien, der indeholder automatisk dataanalyse og realtids overvågning.

 

Vores Machine Learning software - DetectIT - kan implementeres i din maskinpark. Softwaren kan implementeres som et add-on til dine eksisterende maskiner. Du behøver ikke at ansætte specialiserede dataanalytikere eller programører da vores softwarepakke indeholder automatisk data analyse og realtids overvågning. Den tekniske leder bliver notificeret ved forandringer i den normale maskinproces, hvorefter forandringen kan undersøges nærmere og der kan handles efter behov.

 

Lad os give et eksempel fra et fabrikssamlebånd:

Maskine til montering af clips i toprammen på et tagvindue.


Softwaren kan ”optage” målinger af transporttiden for clipsen der blæses fra vibrator og over til pressestationen. En historisk repræsentation af denne blæsetid og takttid på maskinen samt tider på cylinderbevægelser fra positiv- til negativ position, vil samlet kunne vises med ét ”barometer”.

 

Og et andet eksempel hvor vi anvender enten lyd/vibration- eller billedanalyse:

 

Dyrt vibrationsmåleudstyr kan erstattes med en simpel føler.

Værdien af vibrationsdata er stor. Værdien kommer tilbage til brugeren ved to faktorer:


1.    Identificer forandringer i lyd og vibrationer i tidsperspektiv sammenholdt med drift
2.    En ekspert som kan fortælle om der er 6 eller 12 måneder til nedbrud


Den første del kan med en special mikrofon integreres i vores software. Softwaren kan modtage data fra alle former for datakilder og lære hvordan det ”ser ud”. Softwaren kan så give besked når ”live-data” ændres og på den måde kan man efterlade et system uden opsyn.
Når softwaren identificerer en forandring, så kan du vise leje-eksperten, hvordan udviklingen har været over en tidsperiode og leje-eksperten kan fortælle dig mere. F.eks. om det er revnedannelse i den inderste ring eller lign.

 

Kontakt os gerne - vi er klar til en god dialog om dine specifikke spørgsmål eller behov og vores løsninger.

 

 

Billede
Machine

Vi bruger KUN cookies der understøtter brugeroplevelsen på hjemmesiden.

Vi bruger IKKE cookies til at reklamere eller spore brugernes aktivitet.