Gå til hovedindhold

Vision - Mission - Værdier

Vision - Mission - Værdier

Create Executive Digitization and Automation Strategy

Create, Expand or Design Automation Systems

...design automation for digitization…

Vision - Mission - Værdier

Vision

•    At skabe værdi for virksomheder gennem intelligent digital brug af data i alle tekniske systemer. Vi skaber synergi ved at kombinere automation og digitalisering – og frigør ressourcer med vores grønne software løsninger som afslører forandring.

Mission

•    Cedas leverer unikke fremtidssikrede automations – og softwareløsninger til virksomheder som sikrer optimal produktivitet og minimerer nedetid.

•    Cedas giver virksomheder mulighed for at få reel værdi ud af deres data og dermed spare tid, penge og ressourcer.

Værdier

•    Troværdighed

Vi lægger vægt på at gøre det vi siger. Et ord er et ord. Vi siger hvad vi mener og vi har tillid til hinanden og vore kunder. Vi kender vore styrker og begrænsninger. Os kan I regne med.

•    Kvalitet

Med afsæt i erfaring og nytænkning, er vi stærkt fokuserede på at levere højkvalitetsløsninger, der opfylder vore kunders behov. Vore innovative automations- og softwareløsninger er State-of-the-art. Vi stræber efter at gøre det komplekse tilgængeligt og brugervenligt med et grønt perspektiv.

•    Viden

Vidensdeling er et kendetegn i vores daglige arbejde, såvel internt som eksternt. Vi står stærkere sammen, anerkender hinanden og hjælper hinanden efter behov. Jo flere vinkler og ideer der bringes på bordet – jo bedre løsninger finder vi. Det er naturligt for os med en tæt løbende dialog med vore kunder. Ny viden – nye løsninger.

•    Balance

Vore ansatte er vores vigtigste ressource. Et godt arbejdsmiljø er vigtigt for os. Derfor er fleksibilitet, work-life balance og arbejdsglæde vigtige elementer i Cedas. I det store perspektiv motiveres vi af at støtte godgørende formål, særligt i den tredje verden.

Vi bruger KUN cookies der understøtter brugeroplevelsen på hjemmesiden.

Vi bruger IKKE cookies til at reklamere eller spore brugernes aktivitet.